ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/01/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: «Δεσμεύομαι για την αυτονομία της πολιτικής, τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο, την αξιοκρατία»
Η Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Μαρία Κυριακοπούλου, μετά την ορκωμοσία της το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου 2010, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σε μια περίοδο πολλαπλής κρίσης (ηθικής, κοινωνικής, οικονομικής, πολιτικής) η υποχρέωση να υπηρετήσεις το λαό με γνώμονα τις αρχές που καθορίζουν το βαθύτερο νόημα της Δημοκρατίας αποτελεί πάντα τη μέγιστη πρόκληση.
Σήμερα ακριβώς καλούμαι από τη θέση του βουλευτή να ανταποκριθώ σε αυτήν την πρόκληση που έχει σχέση με την ολοκλήρωση των μεγάλων αλλαγών στο Κράτος και στο σύνολο των θεσμικών του λειτουργιών.
Προσωπικά έχοντας συνείδηση της μεγάλης ευθύνης δεσμεύομαι για την αυτονομία της πολιτικής, τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο, την αξιοκρατία.
Δεσμεύομαι να είμαι παρούσα στα μεγάλα προβλήματα που επηρεάζουν τη ζωή μας και καθορίζουν τις εξελίξεις στην πατρίδα μας.
Δεσμεύομαι να διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις για να προωθήσω τα καθημερινά και μακροπρόθεσμα συμφέροντα των πολιτών της Αχαΐας.
Παράλληλα θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την Αχαΐα που βιώνει σοβαρά προβλήματα και είναι ώρα να βοηθήσουμε ώστε να αναδειχθεί σε βασικό πυλώνα ανάπτυξης».
Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ